Oma olut

Olut omalla etiketillä

Toteutamme sinulle oluen, joka on taatusti yksilöllinen. Valitse oluttyyleistämme mieluinen ja toteutamme sen sinulle omalla etiketilläsi. Toimi näin:


1. Valitse mieleisesi olut seuraavista.

2. Toimita meille etikettimateriaali (logo/tyylittely tai graafikon suunnittelema ilme (lHalutessasi lähetämme sinulle etikettipohjan suunnittelun avuksi .ai-muodossa).

Etiketin koko on 150mm x 99mm. Lähetä materiaali Villelle ville@karvilanpanimo.fi .ai tai .pdf muodossa). Voimme toteuttaa etiketin suunnittelun myös puolestasi lisämaksua vastaan. Kysy lisää ville@karvilanpanimo.fi tai puhelimitse 050 358 1726

3. Saat etiketin tarkastetavaksi ennen painoon menoa.

4. Oma oluesi on valmis!

Minimitilaus on 5 laatikkoa (5×24 kpl 0,33l pulloja).

Toimitusaika etiketin hyväksynnästä Korven Kutsu Classic Lager 3 viikkoa. 

Helles Lager ja Pale Ale. Kysy ajankohtainen tilanne!

Asiakkaidemme kertomaa

“Oma olut on hieno, hauska ja persoonallinen tapa tuoda omaa brändiä esiin. Lahjaksi saatu olutkori tuntuu paljon hintaansa arvokkaammalta – olemme huomanneet, että asiakkaat arvostavat!”
Heikki Veijola – Sales Director, Benemen

“Olut omalla etiketillä oli loistava lisä ja keskustelunherättäjä juhlissamme”
Mari Hannukainen – Marketing Manager, Innofactor

”Olut on tosi hyvää ja tilaamme sitä säännöllisesti lisää”
Henri Grönlund – CEO, Cloud2

”Kyllähän jokaisella ATK-firmalla täytyy oma olut olla. Kiitos hyvästä konseptista!”
Lasse Teeriaho – CEO, Forward Forever

Asiakastarina: Pipokiekkojoukkue LaLiNi

HISTORIALLISTA MESTARUUTTA JUHLITTIIN OMALLA LAGERILLA. TIETENKIN.
 
Lauttasaarelainen pipokiekkojoukkue juhlisti historiallista ensimmäistä PHL (pipohokiliiga) mestaruutta omalla oluella, johon joukkueen kapteeni Ale Lauraéus suunnitteli etiketin.
“Jokaisen itseään kunnioittavan joukkueen must have juttu”, Ale kommentoi.
 

Usein kysytyt kysymykset

“Valitsen oluen, toimitan teille kuvan ja te hoidatte lopun?”

Kyllä, juurikin näin. Valittavissa on Korven Kutsu Classic Lager, Helles Lager tai Pale Ale.

“Eihän tilaajan tarvitse olla yritys?”

Ei tarvitse, myös yksityishenkilöt voivat tilata oluen omalla etiketillä. Yksityishenkilön tapauksessa myynti tapahtuu meidän panimokaupan kautta. Maksu onnistuu laskulla.

“Mitä vaatimuksia etiketin kuvalle on? Osaako perus ATK-taidoilla varustettu oluenystävä tehdä etiketin teidän etikettipohjalla? Riittäkö pelkkä kuva ja teksti vai haluatteko graafikon tekemän valmiin aineiston?”

Vaatimuksena kuvalle on ainoastaan, että resoluutio on riittävä (kuvan laatu) esimerkiksi älypuhelimen kameralla otettu kuva on riittävä. Jos sinulla on kuva ja teksti, voimme viimeistellä ne etikettiin ja hyväksytämme sinulla ennen painoon menoa, että kunnossa. Etikettipohjaa voi muokata Adobe Illustrator ohjelmalla eli vaatii graafikon työkaluja jos itse haluaa tehdä graafisen ilmeen etikettipohjaan.

“Miten oluiden toimitus? Haetaanko oluet panimolta vai toimitatteko johonkin?”

Suomen lainsäädännöstä johtuen emme saa toimittaa oluita asiakkaille, joten asiakkaan pitää noutaa valmiit oluet panimolta. Asiakas saa itse tosin järjestää kuljetuksen oluilleen.

Tervetuloa Korpeen myös sähköisesti. Liittymällä postituslistallemme saat sähköpostiisi tiedot uusista oluistamme sekä ajankohtaiset kuulumiset!

Keskon varastojakelu

Oluemme ovat saatavilla Keskon varastojakelussa. K-ryhmän liikkeet voivat tilata hyllyynsä oluitamme suoraan omasta tilausjärjestelmästään. Keskon varastojakelussa olevat oluemme ovat Korven Kutsu Classic Lager, Helles Lager sekä Korven Kutsu Pale Ale.

Voit myös esittää asiakastoiveen lähikauppasi K-kauppiaalle.